skoljobb.se

Pricksäker rekrytering av personal

För de allra flesta företag är medarbetarna och den kompetens de besitter den allra viktigaste resursen. Rätt person på rätt plats ger de ekonomiska förutsättningar och konkurrensfördelar som krävs för att vara branschledande, och det är just det som är styrkan hos oss

Lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig och berättar mer!

Nedan finner du ett urval av våra nöjda annonsörer

Stockholms stad Hässelby-Vällingby SDF

Stockholms stad Hässelby-Vällingby SDF

Jag ser att vi är många som söker nya medarbetare inom samma yrkesområden. Det är därför extra viktigt att tydliggöra vilken kompetens just vi behöver. Samtidigt vill vi underlätta för de som letar nytt arbete. Jag vill att de ska få en så bra bild av Hässelby - Vällingby SDF som möjligt och därför använder jag Skoljobb. De erbjuder oss en unik yta som arbetsgivare och för just vår annonsering. Skoljobb har även bidragit till att vi fått ett ökat kontaktnät med andra kommuner

INGMARIE LINDGREN, AVDELNINGSCHEF HÄSSELBY-VÄLLINGBY SDF

Sollentuna kommun

Sollentuna kommun

På Skoljobb profilerar vi oss som arbetsgivare och når målgruppen på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Vår kontaktperson på Skoljobb är engagerad och serviceinriktad. Vi får alltid ett trevligt bemötande och snabb hjälp med våra frågor.

MARIA HARTMAN, PERSONALSTRATEG

Utbildningskontoret Södertälje kommun

Utbildningskontoret Södertälje kommun

Skoljobb har god kunskap om branschen och ger oss alltid ett trevligt bemötande! Vi har märkt en fördel med att annonsera i deras forum genom att det är nischat mot vår målgrupp. Genom deras kanaler och nätverk når vi fler verksamma pedagoger och kan marknadsföra oss mot personer med rätt kompetens! De erbjuder olika lösningar utefter vårt behov och är ett nöje att samarbeta med!

MIA NERBY, PERSONALKONSULT

Mora kommun

Mora kommun

Under den tid vi varit kunder hos Skoljobb har vi haft ett jättebra samarbete. Calle Asker, som har varit vår kontaktperson på Skoljobb, har ofta varit i kontakt med oss för att höra hur det går med rekryteringsarbetet. Det har känts som man verkligen bryr sig om oss som kund! Det är lätt för mig att rekommendera Skoljobb till andra kunder!

PER SULIN, PERSONALSTRATEG, BARN- OCH UTBILDNINGSKANSLIET, MORA KOMMUN

Onrec är nordens ledande annonsering, rekrytering och employer branding leverantör inom skola och sjukvård. Våra välkända varumärken har funnits i branschen sedan 2001. Vårt mål är att leverera expertis inom olika områden av strategisk kompetensförsörjning.

Onrec är byggt kring värdeorden – professionalism, engagemang och effektivitet. Vi har ett viktigt uppdrag vi arbetar mot, leverera rätt kandidat till rätt arbetsgivare – varje dag.

Onrec AB är en del av NetJobs Group AB, noterat på Nasdaq OMX First North.

Kom i kontakt

Behöver Ni rekrytera snabbt och enkelt?
Kontakta oss så berättar vi på vilket sätt vi kan hjälpa just er!

Varför välja Onrec

Hos oss når du exakt rätt kandidater
Hos oss når du exakt rätt kandidater

Vi har mer än 500 olika yrkeskategorier och specialiteter inom vårt sajtnätverk, vilket innebär att din annonsering når ut till exakt rätt målgrupp, med den kompetens du eftersöker.

Annonsen publiceras även hos våra partners
Annonsen publiceras även hos våra partners

Förutom direktexponering mot våra besökare och utskick till er exakta målgrupp, publiceras er annons även på våra partnersajter, vilket ger maximal exponering och gör att ni snabbt når ut till en stor mängd attraktiva arbetssökanden.

Samlat på ett ställe
Samlat på ett ställe

Alla intresserade kandidater leds in till er annons, vilket ger er bästa möjliga överblick över rekryteringen. Vi levererar kostnadsfritt statistik över hur många som läst annonsen, ansökt om tjänsten, tipsat en vän och hur många som klickat sig vidare till er webbplats. Ni kan med andra ord mycket enkelt mäta utfallet av er annonsering.

Våra produkter

Platsannons

Vi publicerar er annons och mailar ut den till er specifika målgrupp. Annonsen ligger sedan sökbar på Onrecs sajtnätverk i upp till 30 dagar.

Kontakta oss
Arbetsgivarpresentation

Syftar till att marknadsföra er som arbetsgivare för att på lång sikt attrahera nya medarbetare. Presentationen länkas samman med platsannonserna för att kandidater ska kunna läsa mer om er.

Kontakta oss
Sociala medier

Att synas i sociala medier kan ge mycket tillbaka. Vi jobbar aktivt med att exponera jobbannonser mot relevanta målgrupper i sociala medier.

Kontakta oss
Profilannons

Utöver den vanliga platsannonsen kan vi ta fram en snyggt utformad profilannons åt er. Profilannonsen mailas också till er målgrupp, vilket ger er dubbel exponering och lockar ännu fler kandidater att söka tjänsten. Profilannonsen bidrar även till en ökad kännedom om ert företag. Utformningen anpassas helt efter er företagsprofil.

Kontakta oss
Våra mässor

Onrec arrangerar arrangerar några av Sveriges största jobbmässor, varje år.
Här samlar vi engagerade utställare från marknadens hetaste arbetsgivare. Jobbsökande har möjlighet att mingla med framtida arbetsgivare och lyssna på spännande föredrag från några av våra utställare på plats. Mässan erbjuder ett utbud av utställare från hela Sverige, som söker personal till både fasta tjänster och vikariat.

Kontakta oss
Avtalskunder

Som avtalskund får ni automatiskt alla era jobbannonser hämtade från önskade webbsidor, och publicerade på Onrecs sajtnätverk.

Kontakta oss