skoljobb.se

Populär Arbetsgivare

  Tanums kommun

Välkommen till Tanum – den vidsträckta kommunen vid havet!
 

Välkommen till Tanums kommun, strategiskt belägen längs E6 ca 1,5 h bilväg från Göteborg och Oslo. Våra 1300 medarbetare ger god service och bra dagar till boende i blomstrande små samhällen och på levande landsbygd nära vacker skärgård och natur. Tanums kommun kännetecknas av en storslagen natur, ett starkt entreprenörskap, outsinlig kreativitet och attraherar besökare från hela världen.

Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Tillsammans ger vi god service och skapar bra dagar för Tanumsborna. Hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, värnar våra små samhällen, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, arbetar för ett starkt näringsliv och planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Tanums kommun långsiktigt och hållbart.

Vi söker dig som har ett starkt engagemang i elever, är flexibel och samarbetsvillig samt hittar möjligheter och lösningar tillsammans med elever och kollegor. Här jobbar alla medarbetare i team och ser livet som ett ständigt lärande.

Nästan 13 000 Tanumsbor är beroende av vårt arbete, och de kommande åren behöver vi rekrytera många nya engagerade arbetskamrater till våra viktiga jobb. Kanske är du en av dem?

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

1500+

Huvudkontor

Tanum

Webbplats
Tanums kommun
Sociala medier

Tanums kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Tanums kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor