skoljobb.se

Grundskollärare F-3

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Hovslättsskolan söker just Dig som är lärare F-3. Din tjänst kommer under första året vara i förskoleklass och tanken är sedan att du följer klassen vidare. Du kommer att ingå i ett arbetslag med erfarna pedagoger med tydlig struktur och rutiner. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i förskoleklass. Tillsammans med övriga pedagoger bidrar du till ett utvecklande och positivt arbetsklimat där trygghet, kunskap och glädje står i centrum. Vi söker dig som är nyfiken, har god initiativförmåga och ser möjligheter. Du har god samarbetsförmåga, bidrar till lugn i utmanande situationer och är duktig på kommunikation med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du gillar att ta ansvar, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och strävar efter att göra lärmiljön tillgänglig för alla elever.

Välkommen till en positiv arbetsplats hos oss på Hovslättsskolan!
Hovslättsskolan är ett skolområde som består av förskoleklass, fritidshem och grundskola F-6 med cirka 330 elever. Skolan är idag tvåparallellig. Antalet anställda är cirka 50 personer. Skolområdet är beläget 5 km söder om Jönköpings centrum. I närområdet finns idrottsplats, hembygdsgård, vandringsled och fin natur som används i undervisningen. Skolans pedagoger jobbar i arbetslag där olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Enhetens styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap i centrum och har fokus på trygghets- och värdegrundsarbete. 

Här på Hovslättsskolan finns en välkomnande och positiv atmosfär! Inom Hovslätts skolområde har vi en gemensam målsättning att skapa en skola som är tillgänglig och inkluderande för alla elever, därför har vi under höstterminen 2019 startat ett flexibelt resurscenter på skolan för att kunna möta fler elever och deras behov. Med gemenskap, engagemang och nytänkande arbetar vi och strävar efter skolans ledord Trygghet, Kunskap och Glädje.

Din kompetens
Vi söker Dig som har behörighet och legitimation att undervisa i F-3. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka.  IT kunskaper är ett krav. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Länk till beställning av utdrag ur belastningsregister

Länk till film om att vara lärare i Jönköpings kommun/Hovslätt
Länk till Hovslättsskolans hemsida

Vill du veta mer?
Rektor Åsa Selvander, 036-103760
Bitr rektor Marcus Mohlin, 036-103761
Lärarförbundet Helena Josefsson, 036-103747
Lärarförbundet Marika Lindberg, 0730-288049

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Grundskollärare F-3

Jönköpings kommun