skoljobb.se

Intresseanmälan - Lärarvikarie

Företag Vindelns kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-05-01

Ansök nu

Intresseanmälan - Lärarvikarie

I Vindelns kommun bor ca 5 500 invånare, och vi trivs alldeles utmärkt. Kommunen passar bra för barnfamiljer och vi arbetar för ett bra näringslivsklimat med tillväxt. Vindelns kommun och näringslivet har tillsammans arbetat fram vår Vision 2020; "Vindeln är Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö."

Vindelns kommun söker 
Intresseanmälan - Lärarvikarie
 
Inom skolor och förskolor i Vindelns kommun har vi ofta behov av lärarvikarier. Behoven varierar över tid inom förvaltningens olika skolor. 

Att arbeta som lärarvikarie innebär att man, ibland med kort varsel, erbjuds kortare vikariat på någon av kommunens skolor fritidshem. 

Vi ser helst att Du har, eller håller på att skaffa lärarutbildning eller annan utbildning som kan vara meriterande. Erfarenhet av arbete som lärarvikarie är värdefullt. Du behöver också visa upp ett utdrag ur belastningsregistret för att få arbeta inom förskola och skola.

Arbetet kräver stor flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Oavsett inom vilken verksamhet/område du arbetar så förväntas du agera som en god förebild för barn och elever och en god företrädare för kommunen. 

Vi tar löpande emot anmälan om intresse att vikariera hos oss. Efter inkommen anmälan blir du kontaktad av vår vikariesamordning som informerar dig hur du går vidare. 

Välkommen med din intresseanmälan via länken längre ned på denna sida!
 
Varaktighet/Arbetstid
Timanställning
Visstid max 10 dagar 
 
Lön
Timlön 
Enligt avtal
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2020-05-01
Ange referens: 18-11
 
Kontaktpersoner
Administratör Johanna Bertilsson, 0933-14061
Administratör Susanna Enqvist, 0933-14063

Fackliga kontaktpersoner
Lärarförbundet Maria Nilsson, 070-335 59 21
LR Mats Carlsson, 070-573 20 88

Dela detta jobb

Intresseanmälan - Lärarvikarie

Vindelns kommun