skoljobb.se

Koordinator till Kunskapsgymnasiet Globen

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Koordinator till Kunskapsgymnasiet Globen

Kunskapsgymnasiet erbjuder en skola med kunskapsfokus och en pedagogisk modell där eleverna får träna på ledarskapsförmågor. Vårt mål är att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de ska klara av att nå sina mål och framtida studier, men också för att lyckas i framtiden. Därför får de också träna på att leda sig själva och andra. Vår utgångspunkt är att varje elev är unik och utvecklas individuellt. Därför har vi en pedagogik med tydliga mål, tät läraruppföljning och möjlighet för varje elev att påverka sina studier.

I det här arbetet krävs duktiga och engagerade medarbetare. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Nu söker vi en skolkoordinator

ARBETSUPPGIFTER

Som skolkoordinator är du ett ansikte utåt när det gäller kontakterna mellan rektor, huvudkontor, föräldrar och elever.

Just kontakten med elever är en av koordinatorns viktigaste uppgifter och arbetsplatsen är därför placerad i skolans reception som är en central mötesplats i våra skolor. I koordinatorns arbetsuppgifter ingår även bland annat att svara i telefon och ta emot besökare samt ta hand om skolans administrativa arbete.

Kunskapsgymnasiet Globen är en gymnasieskola med Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapliga programmet, Samhällsvetenskapliga programmet samt Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har idag cirka 440 elever. Skolan startade 2008 och ligger i fina fräscha lokaler med närhet till Globen och Gullmarsplan.

Kunskapsgymnasiet Globen erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är intresserad av ungdomar och deras sociala och personliga utveckling samt som har erfarenhet av såväl administration som arbete med ungdomar. Som sökande ska du vara väl förtrogen med läroplan för gymnasieskola och att du har kunskaper om hur gymnasiet fungerar.

Det händer ofta mycket och snabbt inom skolan så det krävs att du är stresstålig samtidigt som du är strukturerad och noggrann.

Du har ett positivt förhållningssätt till nya uppgifter, arbetar självständigt och är proaktiv i ditt arbete. Du är en ansvarstagande, stabil och trygg vuxen med hög känsla för service och kan skapa förtroende hos elever och personal. Du är van att följa processer och håller dig uppdaterad inom lagar och regler som gäller ditt område.

Det är meriterande om du är förtrogen med personal- och elevadministrativa program.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med nära kontakt med elever och personal.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare/heltid. Vi har 6 månaders provanställning

Kontaktpersoner

Kajsa Rehnman, rektor

073-313 71 47

kajsa.rehnman@kunskapsgymnasiet.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 29 februari

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Arenavägen 23

Dela detta jobb

Koordinator till Kunskapsgymnasiet Globen

Kunskapsskolan