skoljobb.se

Kungsör är en trevlig stad mitt i den expansiva mälardalsregionen som lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt och en kunglig historia. Här är det nära till fantastisk natur, Mälarens vatten och ett aktivt fritidsliv. Kungsörs kommun är en spännande arbetsplats som präglas av en dynamisk och modern organisation. Som medarbetare hos oss har du nära till kollegor, chefer och beslutsvägar vilket ger dig goda förutsättningar att samverka, påverka och utveckla.

Västerskolan är en F-3 skola med tre fritidshem. På Västerskolan finns idag ca 180 elever, 26 pedagoger, skolsköterska, kurator, fritidshemspersonal, skoladministratör, vaktmästare, lokalvårdare och rektor. Skolan är belägen centralt i vackra Kungsör med nära till naturområden och idrottsanläggningar.

Västerskolans lärare och pedagoger arbetar med stort engagemang för att våra elever ska utvecklas och nå såväl kunskapsmål som sociala mål. Vi är vana att dela med oss av pedagogiska framgångar och det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd. Vi uppmuntras att vara modiga, ta ansvar, tänka nytt och vi har ett syfte när vi planerar organisation, utvecklingsarbeten och undervisning. På skolan pågår ett intressant utvecklingsarbete med fokus på bland annat nyanländas lärande, språkutvecklande arbetssätt, ledarskap och kollegialt lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärarvikarie täcker du upp när ordinarie undervisningspersonal är frånvarande. Detta kan innebära några timmar per dag, heldagar eller längre perioder enligt schema.
Hos oss får du ett jobb där du är med och skapar trygghet, utveckling och livslångt lärande för nya generationer.
Det här jobbet är perfekt för dig som vill kombinera arbete med studier eller som vill bygga på ditt CV. Att arbeta som lärarvikarie hos oss är utvecklande på många plan och du får erfarenhet både av ledarskap och pedagogik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, driven och som brinner för att lära ut. För att fungera i rollen behöver du vara bekväm med att arbeta självständigt och samtidigt ha lätt för att samarbeta i lag med olika yrkeskompetenser. Vi tror att du är en person som är trygg och positiv och vill göra ditt bästa för att bidra till en trivsam arbetsplats för stora och små.

För det här jobbet behöver du ha fyllt 18 år, ha en gymnasieexamen med godkända betyg och ha goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som skrift. Om tillämpligt har du genomgått SFI D med godkända betyg.

I enlighet med skollagen krävs att alla anställda inom skolan visar upp giltigt utdrag från belastningsregistret vilket redovisas vid anställningstillfället.

Körkort och egen bil är inget krav men underlättar då arbete ofta erbjuds med kort varsel och inställelsetiden är en timme.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kungsörs kommun söker timvikarier till Västerskolan

Ansök nu

Dela detta jobb