skoljobb.se

Lärarassistent till Osbecksgymnasiet, Laholms kommun

Företag Laholms kommun
Regioner
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Lärarassistent till Osbecksgymnasiet, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en lärarassistent till Osbecksgymnasiet.

Beskrivning
Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentrumet finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola, studie-och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenhet, allaktivitetshus och näringsliv samlat.
Campus Laholm är under stark utveckling med ett allt större elevantal på såväl gymnasie- som vuxenutbildningen.

Osbecksgymnasiet söker nu en lärarassistent som ett led i att utveckla och förbättra lärarnas arbetsmiljö och ge eleverna mer tillgång till vuxna.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha mentorskap i din tjänst, ansvara för dokumentation kring pedagogiska utredningar, hålla utvecklingssamtal, rapportera frånvaro till rektor, ha coachande samtal med elever, delta i och ibland vara med och utforma, olika aktiviteter så som uppstartsdagar, friluftsdagar, studentvecka etc. Du ska finnas tillgänglig i skolans lokaler och bidra till trygghet och arbetsro för eleverna. Du kommer att arbeta i ett team med skolans mentor och elevcoach.

Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som arbetgivaren bedömmer likvärdig. Du ska ha stor erfarenhet av arbete med ungdomar och ha förmågan att möta elever och föräldrar utifrån deras behov. Det är viktigt att du kan strukturera och organisera ditt arbete. Du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter parallellt och att växla arbetstempo. Din samarbetsförmåga är viktig eftersom du hela tiden måste ha kontakt med undervisande lärare, elevhälsa och rektor för att skapa en helhet kring dina elevers behov och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid
Semestertjänst

Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse eller senast 10 augusti 2020

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Peter Henninger, Rektor, 0430-155 23

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2020-02-28

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

Lärarassistent till Osbecksgymnasiet, Laholms kommun

Laholms kommun