skoljobb.se

Lärare 7-9 MA-NO

Ansök nu

Lärare 7-9 MA-NO

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Kyrkskolan
Vi är ett gäng härliga elever som letar efter just dig! Vi går på Kyrkskolan i Söderbärke, Smedjebackens kommun, klass 7-9. Vi upptäcker ju en massa viktiga, roliga saker i skolan, nu hoppas vi att Du vill vara med och lära oss ännu mer. Du ska vara glad och engagerad. Duktig på att skapa relationer till alla elever. Främja gott samarbete med elever, föräldrar och kolleger.

Arbetsuppgifter
Du jobbar med undervisning och planering och utvärdering. Samt övriga arbetsuppgifter tillhörande läraryrket.
Enkelt skulle vi kunna säga att du kommer arbeta med planering, undervisning, handledning och värdegrundsarbete utifrån läroplanen (LGR11). Men att vara lärare idag handlar om så mycket mer, något som vi känner stolthet för. Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Att fånga elevernas intressen och utifrån det skapa rolig och utmanande undervisning. Det handlar också om att dokumentera elevernas lärande för att möjliggöra deras chanser att nå sina mål. Förutom pedagogiken arbetar vi också med elevhälsoarbete för att säkerställa att våra elever mår bra och känner sig trygga i skolan. Som lärare får vi aldrig glömma att känna glädje i vårt arbete och att vi finns där för eleverna.

Om du är nyexaminerad lärare kommer du erbjudas en mentor under ditt första år i yrket som ger dig den introduktion du behöver för att känna dig trygg i din yrkesroll. Bra va? 

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma och att förändras över tiden. 
Provanställning kan komma och tillämpas. 

Kyrkskolan är en 4-9 skola. Gå gärna in på vår hemsida www.smedjebacken.se/ Barn och utbildning och läs mer om vår skola.
Har du frågor så ring våra rektorer Josephine Molin 0240-66 04 71 och Fredrik Hedlund 0240-66 04 72.
Våra lärare ser också fram emot att få nya medarbetare! 

Kvalifikationer
Grundskollärarexamen
Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning inom grundskolan mot årskurs F-3. Är du lärarstudent eller har erfarenhet av att arbeta som obehörig lärare? Självklart är även du välkommen att visa ditt intresse för att jobba hos oss!

Vi förväntar oss att du är trygg i ditt pedagogiska ledarskap och aktivt använder dig av digitala verktyg (IKT) i klassrummet. Alla elever har olika förutsättningar till lärande, därför anpassar du ditt sätt att lära ut för att möta elevernas olika lärstilar och skapar inkluderande lärmiljöer. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I våra verksamheter ställer vi upp för varandra och vi tror att du är en person som älskar att samarbeta och ser nyttan av samplanering och att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter till varandra.

Erfarenhet från arbete med interkulturella barn/elevgrupper, samt från språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. 
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, dokumentera och använda digitala verktyg.

Personliga egenskaper
Du har förmåga att organisera och planera verksamhet på både grupp och individnivå.
Du ska vara positiv, engagerad och duktig på att skapa relationer till alla elever.
Du är lösningsfokuserad och flexibel.
Du har goda ledaregenskaper
Du tycker om att samarbeta och ser vinster i att tillsammans arbeta mot uppsatta mål.
Du ser tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande som en självklarhet i arbetet.
Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa eventuella konflikter.
Du är noggrann, flexibel och lyhörd för kollegorna och elevernas behov.

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support. 

Kontaktinformation
Fredrik Hedlund, Rektor, 0240-660472, fredrik.hedlund@smedjebacken.se

Josephine Molin, Rektor, 0240-660471, josephine.molin@smedjebacken.se

Thor Draiby, Lärarförbundet, 0240-660480, thor.draiby@edu.smedjebacken.se

Miriam Ratajzcak, Lärarförbundet, 0240-660480, miriam.ratajzcak@edu.smedjebacken.se

Arbetsplats

Kyrkogatan 4

777 60 Söderbärke

Dela detta jobb

Lärare 7-9 MA-NO

Smedjebackens kommun - Utbildningsförvaltningen