skoljobb.se

Lärare i fritidshem

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje. Välkommen till oss!
Hos oss på Tenhults skolområde arbetar vi tillsammans för att utveckla självständiga, trygga och ansvarstagande individer. Tenhultsskolan ligger ca 15 km från Jönköping centrum med goda kommunikationer och natur runt hörnet.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Vår vision är "en skola där glädje, trygghet och lustfyllt lärande ger oss alla framtidstro". Vårt skolområde strävar efter att vara en tillgänglig och digitaliserad utbildning.
Vi är inne på vårt tredje år av vår fritidshemssatsning, där vi tillsammans med andra skolor genomför en gemensam fortbildning för lärare i fritidshem. Årets tema är tillgänglig utbildning och språkutvecklande arbetssätt. 

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva samt förbereda dem för livet och framtiden. Genom kunskap och kreativitet inspirerar du dina elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och att utvecklas. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen, i fritidshem och skolsamverkan, på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument. 

Din kompetens
Du är legitimerad lärare i fritidshem. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du har grundläggande IT-kompetens och gillar digitalt lärande. Som person är du en tydlig ledare som kan anpassa ditt förhållningssätt till individernas behov och kan ta initiativ och ansvar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har en mycket god samarbetsförmåga samt ett stort engagemang i ditt arbete. Har du ämneskunskap i ämnena slöjd eller hkk så kan det vara en del av din samverkan under kommande läsår. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Vill du veta mer? Kontakta oss
Cecilia Larsson, bitr. rektor 036-103068
Malin Axelsson, bitr. rektor 036-103490
Fackligt ombud nås via administrationen 036-103050

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem

Jönköpings kommun