skoljobb.se

Lärare i slöjd- Textil

”Lärglädje börjar med oss! Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmågor, kunskaper och tilltro till sig själva.”


Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa i ämnet slöjd - textil.Du ansvarar för planering och genomförande av undervisning tillsammans med vår lärare i trä och metallslöjd. Ca 70 % av tjänsten är riktiad mot slöjd och övriga 30 %  arbetar du som resurs i nåt av våra arbetslag 2-6 .

Välkommen till oss!
Öxnehaga skolområde, skolorna  med den bästa utsikten, är belägna uppe på höjderna i Huskvarna och består av Oxhagsskolan förskoleklass- åk 1 samt Öxnehagaskolan åk 2- åk 6 samt fem fritidshem. På vår enhet går det ca 360 elever. Öxnehaga är ett mångkulturellt bostadsområde med ett bra samarbete mellan alla olika föreningar och organisationer som finns i vårt område. I framtiden kommer hela världen att vara våra barns arbetsfält. Vad kan då vara bättre än att börja förbereda sig redan som sexåring? På vår skola finns ca 30 olika nationaliteter och lika många språk representerade. Här arbetar barn med olika språk, nationaliteter och religioner sida vid sida. Vi vill hjälpa våra elever att blir språkmedvetna, toleranta, goda konfliktlösare och duktiga på att samarbeta.

Kompetenskrav
Legitimerad lärare med behörighet i slöjd. Finns behörighet i annat ämne är det en merit. Erfarenhet av att arbeta i ett mångkulturellt område är också meriterande.
Du har förmågan att vara tydlig, en god pedagogisk ledare och förmåga att anpassa ditt arbetssätt efter varje barns förutsättningar.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mera
Rosemarie Segersson, rektor  tel. 036102419

Dela detta jobb

Lärare i slöjd- Textil

Jönköpings kommun