skoljobb.se

Lärare i Trä/Metallslöjd åk 4-9

Företag Ockelbo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Lärare i Trä/Metallslöjd åk 4-9

Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med ca. 6000 invånare, där det alltid är mycket på gång. Turismen är stark med varumärken som bl. a. Wij trädgårdar, Ockelbo marknad och Älgparken.

Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och växandet. I Ockelbo finns det nära och naturliga livet. Här finns utrymme för var och en att odla en personlig och lustfylld relation till naturen - grunden för liv och hälsa. Här är det tydligt att vi uppskattar vår plats på jorden, tar ansvar, vårdar och utvecklar den. Vi utvecklar "det gröna samhället", från boende och mat till företagande och resursanvändning. (Ur kommunens Vision 2030)

Vill du vara med och utveckla verksamheten på Perslundaskolan 4–9 tillsammans med oss? Vi är en skola med ca 330 elever i centrala Ockelbo. Vi är en innovativ skola där flera utvecklingsarbeten pågår bland annat inom NPF och nyanländas lärande. Vår vision är att alla våra elever ska lämna skolan med goda kunskaper, hög självkänsla, tillit till sina förmågor, god självkännedom samt inre trygghet!
Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling och en stimulerande och trivsam arbetsmiljö - allt inom pendlingsavstånd till Gävle och Bollnäs och Ljusdal.

VI SÖKER:
65% behörig lärare i trä/metallslöjd.
Tillträde snarast och tillsvidare där provanställning kan komma att tillämpas.
Ferietjänst alt. timanställning.

KVALIFIKATIONER:
Vi söker dig som är legitimerad lärare i trä- och metallslöjd enligt skollagens krav, alternativt att du har en pedagogisk bakgrund och ett stort intresse för undervisning. Har du erfarenhet av att undervisa nyanlända elever i grundskolan, samt elever med NPF, är det meriterande. Som person är du utvecklingsinriktad, ansvarskännande och en driven pedagog som brinner för dina ämnen. Du har höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas, och förmåga att fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Du tar ansvar för och har insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Vi hoppas på att få välkomna dig till vår skola!

ÖVRIGT:
Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

Upplysning om tjänsten lämnas av Lena Olofsson, Biträdande rektor, telefon 070–1604124
Sista ansökningsdag: 2020-02-23
Fackliga företrädare: LR Annika Sörqvist, 0297-55322

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare i Trä/Metallslöjd åk 4-9

Ockelbo kommun