skoljobb.se

Lärare lågstadiet 100% Lillholmsskolan

Ansök nu

Lärare lågstadiet 100% Lillholmsskolan

 

Arbetsplatsbeskrivning

Lillholm/Ekholmsskolan är en F – 9 skola i Skärholmen med ca 680 elever. Skolan är belägen i ett område med blandad bebyggelse och med tillgång till mycket fina naturområden inpå knuten.

Lillholmsskolan kommer under de närmaste åren genomgå en stor ny- och ombyggnad och om knappt två år kommer vi ha en delvis nybyggd skola med fantastiska lokaler.

Vi är en skola som tar emot många elever från jordens alla hörn och har så gjort i många år. Skolan har ett kompensatoriskt uppdrag och staden har ett rättvist fördelningssystem vilket innebär att vår skola har mer resurser än andra skolor och dessa försöker vi använda så klokt som möjligt för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för framtiden. Det innebär bland annat att vi försöker ha små klasser och att vi har ett väl utbyggt elevhälsoteam.

Vi är en skola med en stabil och trygg personalgrupp och med ett väl utvecklat lagarbete, en trivsam arbetsmiljö och ett tillåtande och öppet klimat vilket även visar sig i höga siffror i medarbetarenkäter. Vi är även en populär skola i vårt område.

Arbetsbeskrivning

Vårt lågstadium är treparallelligt årskurs F-3. Vi söker nu en lärare till årskurs 1 på Lillholmsskolan. Du kommer ha nära samarbete med ytterligare två klasser i år 1 samt med fritidspersonal som är kopplade till arbetslaget. Det finns en bra struktur för arbetslagsplaneringar och du kommer att få delta i kollegiala utbildningar som skapar bra förutsättningar för dig som lärare att utvecklas.

För oss är det viktigt att vi arbetar inkluderande med språket och har kunskaperna i fokus.

Vill du vara med och göra skillnad i barns och ungdomars liv kan det här vara ett jobb för dig!

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad lärare årskurs F-3 med en bred ämneskompetens. Du ska ha ett genuint intresse för barn och ungdomar och trivas med att skapa goda och nära relationer med eleverna. Dina kollegor har liksom du ett stort engagemang och fokus på elevernas utveckling, kunskapsmässigt såväl som socialt. Detta skapar den trygghet som är en viktig del för att nå framgång i sitt lärande.

Till din hjälp i arbetet har du en egen laptop, en tjänstemobil, fantastiska kollegor och en stödjande ledning.

Lillholmsskolan/Ekholmsskolan är en trevlig arbetsplats med högt till tak i stort och smått!

Vi erbjuder friskvård genom Actiway.

Intervjuer sker löpande.

Läs mer om oss på lillholmsskolan.stockholm.se.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tillträde 2021-01-11 tillsvidare

Sista ansökningsdag 2020-10-23

Välkommen med din ansökan om du vill vara med och göra skillnad för våra elever!
 

Dela detta jobb

Lärare lågstadiet 100% Lillholmsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen