skoljobb.se

Lärare ma/no åk 4-6 Skanskvarnsskolan

Ansök nu

Lärare ma/no åk 4-6 Skanskvarnsskolan

 

Arbetsplatsbeskrivning

På Skanskvarnsskolan, en F-6 skola som ligger naturskönt i Årsta, med utsikt över Årstaviken och en stor välutrustad skolgård går det sammanlagt 485 elever. Merparten av eleverna F-3 går på fritids och ca 90 elever går på klubben. Vi är sammanlagt ca 80 personal som på olika sätt arbetar med elevernas måluppfyllelse och välmående utifrån ett inkluderande och salutogent förhållningssätt. Skolans vision ligger till grund för all verksamhet: "En skola som håller samman - för elevens bästa varje dag"

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad lärare i matematik och no. Du kommer att ingå i ett väl fungerande arbetslag åk 4-6 där även mentorskap i åk 5 ingår. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar för att bidra till elevernas harmoniska utveckling både kunskapsmässigt och socialt. I alla ämnen eftersträvar vi ett språkutvecklande arbetssätt som gynnar alla elevers kunskapsutveckling.

Vi arbetar med kollegialt lärande vilket innebär att du samarbetar med kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning samt skolans pedagogiska arbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad grundskollärare med behörighet i matematik och no.

Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser.

Du är en tydlig ledare och har höga förväntningar på att alla elever kan nå framgång utifrån sina förutsättningar. Du skapar goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare. Du är medveten om din egen påverkan på elevernas lärande. Du ger framåtsyftande återkoppling till eleverna och stöttar elever i behov av stöd.

För rätt person finns möjlighet till förlängning.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsperioden.

Dela detta jobb

Lärare ma/no åk 4-6 Skanskvarnsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen