skoljobb.se

Modersmålslärare i bosniska

Företag Kungsörs kommun
Regioner
Utgår

2020-03-03

Ansök nu

Modersmålslärare i bosniska

Barn- och utbildningsförvaltningen i Kungsörs kommun organiserar fyra grundskolor, tio förskolor och vuxenutbildning för det livslånga lärandet. De flesta skolor och förskolor finns i kommunens tätort. Förvaltningen organiserar också kommunens måltidsverksamhet, den centrala elevhälsan och våra fritidsgårdar. Tillsammans är vi ca 350 medarbetare.

Januari 2018 invigdes Kungsörs nybyggda skola Kung Karl. På skolan går ca 550 elever uppdelade i åk 4-6 och 7-9. Du erbjuds en ny skola som präglas av en positiv anda bland elever och personal samt hög trivsel. Våra nya fina lokaler bidrar också till trivseln. Just nu pågår spännande projekt för alla våra pedagoger som handlar om språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och ledarskap i klassrummet. En fördel med att jobba som lärare i en väldigt liten kommun som Kungsör är det mycket korta kommunikationsvägarna mellan interna och externa aktörer vilket underlättar arbetet för alla. Det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd.

Just nu söker vi en modersmålslärare i bosniska på ca 20 %, varav 10 % är för yngre elever åk 1-3 och 10 % äldre elever åk 4-9.


ARBETSUPPGIFTER
Som modersmålslärare undervisar du utifrån läroplanen i ämnet modersmål. Med engagemang stärker du eleverna till lärande och eget ansvar. Din undervisning planerar, genomför och utvärderar du. Undervisningen anpassar du utifrån alla elever på deras nivå och med elevens bästa i fokus. I arbetet ingår att bedöma och dokumentera den enskilda elevens behov, kunskaper och förmågor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i bosniska i grundskolans årskurser. Goda kunskaper i svenska språket är nödvändigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som modersmålslärare. Annan utbildning och erfarenhet bedöms individuellt.

För oss är det viktigaste att du har tydligt elevfokus och kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet.
Vi söker dig som har ett naturligt coachande, motiverande och engagerande arbetssätt med en förmåga att situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet. Du lyssnar in behov och anpassar undervisningen efter elevernas individuella behov.
Vi förväntar oss att du skapar en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och kommunikation. Vidare ska du ha förmågan att skapa väl fungerande samarbeten, med såväl elever som med vårdnadshavare och kollegor för att bidra till en god samverkan på arbetsplatsen.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Ansök därför så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Modersmålslärare i bosniska

Kungsörs kommun