skoljobb.se

Modersmålslärare i hindi, vikariat timanställning

Ansök nu

Modersmålslärare i hindi, vikariat timanställning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss:
Modersmålscentrum i Lund erbjuder undervisning i modersmål och studiehandledning i grund- och gymnasieskola samt grund- och gymnasiesärskola. 

Arbetsuppgifter: 
Arbetet innebär undervisning på flera olika skolor under en arbetsvecka och resor mellan skolor inom kommunen. I uppdraget ingår att planera, genomföra och dokumentera undervisningen med elever i olika åldrar. I arbetet ingår också att samarbeta och utveckla sitt arbete tillsammans med kollegor på Modersmålscentrum. Vår vision är att göra flerspråkighet till en tillgång för Lund. Modersmålscentrum erbjuder en internationell arbetsplats med kollegor från en stor del av världen. Arbetsplatsen genomsyras av god stämning och stort engagemang hos personalen. På Modersmålscentrum satsar vi på att ge medarbetarna goda möjligheter till utveckling. Vi arbetar till exempel med internationalisering, språkutveckling och IKT i undervisningen.

Vi söker dig som har lärarutbildning eller annan pedagogisk eftergymnasial utbildning i det aktuella språket och/eller eventuellt andra ämnen. Utbildning i svenska motsvarande svenska som andraspråk på gymnasienivå är nödvändigt.
Svensk lärarlegitimation eller annan pedagogisk utbildning i Sverige är meriterande. Studier i det aktuella språket på högskole- eller universitetsnivå är också meriterande.

Erfarenhet av modersmålsundervisning eller annat pedagogiskt arbete med barn eller unga i Sverige är meriterande.

Det aktuella språket måste vara den sökandes modersmål. Den sökande måste ha kunskaper om det svenska skolsystemet och lärares uppdrag i Sverige. Vana av att använda digitala verktyg och att arbeta i olika digitala system, t.ex. Googlemiljö och Office.

Anställning
Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-10-01, eller enligt överenskommelse
Sista datum: 2021-12-21

Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2021-09-20

Referensnummer
2021/880

Kontaktperson(er)
Camilla Ekberg, 046-359 70 26

Facklig(a) företrädare
Ana Majstorovic, Lärarnas Riksförbund, 046-359 50 00
Solvejg Albjerg Madsen, Lärarförbundet, 046-359 50 00

Dela detta jobb

Modersmålslärare i hindi, vikariat timanställning

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen