skoljobb.se

Speciallärare till Osbecksgymnasiet, Laholms kommun

Företag Laholms kommun
Regioner
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Speciallärare till Osbecksgymnasiet, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun två speciallärare till Osbecksgymnasiet.

Beskrivning
Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentrumet finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola, studie-och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenhet och allaktivitetshus samlat. Campus Laholm är under stark utveckling med ett allt större elevantal på såväl gymnasie- som vuxenutbildningen.

Arbetsuppgifter
Du ska arbeta i vårt elevhälsoteam som består av specialpedagog, skolkurator och skolsköterska. Vi söker två tjänster där en kommer att vara kopplad till skolans nya NPF-enhet som du då också får vara med och bygga upp. Den andra tjänsten är kopplad till de nationella programmen. Bägge tjänsterna innebär arbete med elever som behöver undervisning i mindre grupp, enskild undervisning eller på olika sätt behöver förstärkning av sin undervisning. Du ska kunna bemöta elever med olika typer av behov och hjälpa dem att hitta strategier för att kunna utvecklas så långt som möjligt.

Du ansvarar för planering och genomförande av undervisning för eleverna och deltar på gemensamma arbetsplatsträffar med övrig personal hos oss.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare. Som person har du en utpräglad samarbetsförmåga, stort engagemang och tålamod. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vill vi att du, i ditt personliga brev berättar vilken av tjänsterna som intresserar dig mest och varför just du är rätt person för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid
Semestertjänst

Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse eller senast 10 augusti 2020

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Peter Henninger, Rektor, 0430-15523

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2020-02-28

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

Speciallärare till Osbecksgymnasiet, Laholms kommun

Laholms kommun