skoljobb.se

Speciallärre till Österledsskolan

Ansök nu

Speciallärre till Österledsskolan

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår elevstödjande arbete på individnivå samt att utveckla en elevstödjande verksamhet på organisationsnivå. Det innebär att samla skolans resurser och fördela dessa utifrån elevernas behov i en så kallad flexenhet. Flexenheten ska förhålla sig formbar och föränderlig utifrån våra elevers behov. Vägen mellan lärare och elevhälsoteam ska vara så kort som möjligt och samarbetet däremellan ska vara en självklarhet för alla. I flexenheten ingår skolans särskilda undervisningsgrupp, sva-lärare, fritidsledare och lärares resurstid.

Vi arbetar med utgångspunkt i tanken om KASAM, det vill säga att alla ska uppleva att man ingår i ett meningsfullt sammanhang där man har kontroll över det som händer.

Du kommer att ingå i elevhälsans organisation, arbetslag och delta i våra elevhälsoteammöten.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad speciallärare och som har kunskap, kompetens och praktisk erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och elever med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du har kännedom om material, arbetssätt och metoder för att skapa struktur, tydlighet och tillgänglighet.
Som person är du trygg i din kunskap och du är positiv, kreativ, prestigelös och du har förmågan att ta dig an utmaningar med ödmjukhet och humor.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och intervjuer kommer att ske tillsammans med skolans elevhälsoteam.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Dela detta jobb

Speciallärre till Österledsskolan

Karlskoga kommun