skoljobb.se

Vikarierande klasslärare årskurs 4-6

Ansök nu

Vikarierande klasslärare årskurs 4-6

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomar? Har du lärarexamen och behörighet för att undervisa i årskurserna 4-6? Då kanske det är dig vi söker till Kungsörs nya skola Kung Karl som öppnade i januari 2018!
I Kungsörs kommun arbetar våra pedagoger med ett stort engagemang för alla elevers kunskapsutveckling och uppmuntras till mod, ansvarstagande och nytänkande. Alla organisations- och utvecklingsarbeten på våra skolor utförs utifrån ett tydligt syfte. Det pågår idag viktiga utvecklingsarbeten som fokuserar på undervisning och pedagogik utifrån ett språkutvecklande arbetssätt, bedömning, kollegialt lärande och nyanländas lärande. Det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd.

Kungsörs kommun är en mycket naturskön kommun precis intill Mälaren med ett mycket strategiskt läge sett till geografin. Du kan med enkelhet pendla till och från flera olika städer. Kungsör är en liten kommun vilket innebär närhet och korta beslutsvägar. Medarbetare har mycket goda förutsättningar att samverka, påverka och utveckla.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en vikarierande klasslärare för årskurs 4 för en föräldraledighet. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen, såväl enskilt som i samarbete med arbetslag och andra kollegor. Du arbetar enligt gällande rutiner för individuella utvecklingsplaner och bedömningsarbete. Du ansvar även för att samverka med kollegor, elever och vårdnadshavare för att skapa en trygg och utvecklande lärandemiljö för eleverna. På skolan pågår ett intressant utvecklingsarbete med fokus på bland annat nyanländas lärande, språkutvecklande arbetssätt, bedömning och kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 4-6.
För oss är det viktigaste att du har tydligt elevfokus och kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet.

Vi söker dig som har ett naturligt coachande, motiverande och engagerande arbetssätt. Vi förväntar oss att du skapar en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och kommunikation. Vidare ska du ha förmågan att skapa väl fungerande samarbeten, med såväl elever som med vårdnadshavare och kollegor för att bidra till en god samverkan på arbetsplatsen.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Ansök därför så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Vikarierande klasslärare årskurs 4-6

Kungsörs kommun